KALLELSE TILL FÖRENINGSSAMMANKOMST

Nästa föreningssammankomst kommer att hållas

Onsdagen den 20 november kl. 18.00

Vid sammankomsten presenteras nedslag ur den nyligen utkomna antologin Lavalgenerationen:
2010-talets doktorsavhandlingar i arbetsrätt, i vilken forskare som disputerat under 2010-talet sammanfattat och utvecklat forskningen i doktorsavhandlingen.

Talare:

Peter Andersson:              Stress som arbetsmiljörättsligt problem

Erik Sinander:                  Gränsöverskridande stridsåtgärder

Mpoki Mwakagali:          Internationella finansiella institutioner och arbetsrätt

Sabina Hellborg:              Diskrimineringsersättning som påföljd i och utanför arbetsrätten

Niklas Selberg och Erik Sjödin:                      Har arbetsrätten blivit polycentrisk? Om arbetsrätt och arbetsrättsforskning under 2010-talet

Deltagare vid sammankomsten får ett exemplar av antologin (antalet är begränsat).

Lokal

Sammankomsten äger rum i Svenskt Näringslivs konferenslokaler med besöksadress Storgatan 19 i Stockholm.

Middag och anmälan

Efter sammankomsten, omkring kl. 19.30, inbjuds till middag (varmrätt, vin/öl, kaffe och kaka) i anslutning till lokalen.

Anmälan till föredrag och middag sker genom länken nedan samt genom inbetalning av 350 kr på postgiro nr 50 72 18-6 senast den 6 november 2019. Anmälan är bindande och återbetalning kan inte ske vid återbud.

ANMÄLAN

Ola Brinnen, föreningens sekreterare